VILKÅR

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER
In2Susan.dk
Smedelundsgade 10, 4300 Holbæk.
Telefon 59 44 17 98  –  Kontakt@In2susan.dk
Åbningstider:
Mandag – fredag kl. 10 -17
Lørdag kl. 10 – 14
CVR: 12669046

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på In2Susan.dk til levering i Danmark.

BETALING: Du skal være fyldt 18 år for at handle på In2Susan.dk og være i besiddelse af gyldigt betalingskort.
Når du er klar til at bestille, klikker du på “gå til kassen”, hvor du indtaster dit navn, adresse, e-mail, tlf.nr., betalingsform og vælger leveringsform.
Indholdet i indkøbskurven kan ændres helt frem til, du bekræfter dit køb ved at trykke på knappen “Betal”. Herefter går din ordre videre til næste trin med
kvittering og ordrebekræftelse.

Betaling og korttyper:
Når du køber en vare på In2Susan.dk.dk betales varen med betalingskort eller mobilepay.
Du kan betale med følgende Korttyper:
VISA/Dankort
VISA
VISA Electron
Mastercard
Mobilepay

Der tages IKKE gebyr ved betaling med betalingskort.

Vi leverer med BRING, GLS eller DAO. Leveringstiden er 3-5 hverdage. Fragten er Gratis ved køb over 500,- kr.
Pakken kan også afhentes i vores fysiske butik. Husk dog at medbringe ordrebekræftelse samt legitimation.

FORTRYDELSESRET
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Der er er altid indlagt en retur-seddel i forsendelsen.
Fortrydelsesretten udløber 14 dage fra den dag du:
– Har modtaget din vare
– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om flere forskellige varer, der er bestilt i samme ordre, og som leveres enkeltvis
Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.
Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.
Du skal inden for 14 fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Der vil altid være en indlagt returseddel i forsendelsen.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, og udfylde den indlagte retur seddel, og vedlægge i din retur pakke. 

RETURNERING

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Vi tager et fragtgebyr på 39,- ved brug af medsendte returlabel, hvorimod ombytning til en anden farve eller størrelse altid er gratis. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Manglende original emballage (strømper) kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle penge retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Fortryder du købet, skal du selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Tilbagebetaling
Vi tilbagebetaler beløbet på varen, 1 – 3 dage efter vi modtager den retur. Der er et fragtgebyr på 39,- ved pengene retur med mindre, at du afleverer varen i en af vores butikker eller selv afholder fragtomkostningerne. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. 
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling på kort eller MobilePay.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Susan G
Smedelundsgade 10,
4300 Holbæk.

Du kan også bytte eller returnere din vare i en af vores fysiske butik:
Susan G
Smedelundsgade 10,
4300 Holbæk.

Husk blot at medbringe din kvittering fra dit online køb.

REKLAMATIONSRET

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere inden for rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til kundeservice@bondeboutique.dk
Hvis vi beder dig sende varen ind til os, skal den sendes til nedenstående adresse:

Varen sendes til:
Susan G
Smedelundsgade 10,
4300 Holbæk.

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

PERSONDATA POLITIK
For at kunne handle på In2Susan.dk skal du som minimum oplyse:
– Navn
– Adresse
– E-mailadresse
– Telefon/mobilnummer

Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.
Har du oprettet et login til at kunne foretage selvbetjening hos os, vil dine personlige oplysninger samt ordreinformationer dog ikke blive slettet, med mindre du beder os herom.
Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning